Δωδεκάνησα, για στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης

Τα Δωδεκάνησα είναι ένα σύμπλεγμα νησιών με μοναδική ομορφιά και μεγάλη ιστορία τα οποία ερωτεύεται κάθε επισκέπτης. Πολλά από τα νησιά διατηρούν ακέραια τις παραδόσεις τους γι’ αυτό, ακόμη και σήμερα, συναντά κανείς στο δρόμο γυναίκες ντυμένες με τις τοπικές ενδυμασίες τους.

Από τα μεγαλύτερα και πιο πολυπρόσωπα συμπλέγματα νησιών στην Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα προσφέρουν στον ταξιδιώτη μια ξεχωριστή όψη του ελληνικού καλοκαιριού. Από την ατμοσφαιρική Χώρα της Πάτμου κι εκείνη της Αστυπάλαιας μέχρι τις ανερχόμενες νεοκλασικές πολιτείες της Σύμης, της Χάλκης και του Καστελόριζου και από τις αχανείς παραλίες και τους αρχαιολογικούς χώρους της Ρόδου και της Κω μέχρι τα παρθένα τοπία της Καρπάθου και της Νισύρου, ο κάθε ταξιδιώτης μπορεί να βρει τον τύπο διακοπών που του ταιριάζει.

Τα Δωδεκάνησα φημίζονται για τις απέραντες αμμώδεις παραλίες τους με τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας. Οι παραλίες των Δωδεκανήσων συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καθαρότερες και ομορφότερες της Ελλάδος όπου οι λουόμενοι μπορούν να ξαποστάσουν κάτω από τον καυτό ήλιο του Αιγαίου.

Αν και τα Δωδεκάνησα θεωρούνται ιδανικός προορισμός για κοσμοπολίτικες διακοπές, υπάρχουν περιοχές όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη.

Πολλά νησιά έχουν διατηρήσει την παραδοσιακή τους εμφάνιση προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για μια ενδιαφέρουσα φωτογράφιση.

Κατά την επίσκεψή σας στα νησιά της Δωδεκανήσου, εκτός από τις υπέροχες διακοπές, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε το μοναδικό σκηνικό της φύσης που συνδυάζει με επιτυχία την πλούσια και πολύχρωμη βλάστηση με το χαλαρωτικό γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

Πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων είναι η Ρόδος που προσφέρει στον επισκέπτη χαλάρωση και ηρεμία αλλά συγχρόνως μια έντονη κοσμοπολίτικη ζωή σε όσους το επιθυμούν.

Η νήσος Κώς είναι γνωστή όχι μόνο για τις φανταστικές αμμώδεις παραλίες της αλλά και ως πατρίδα του Ιπποκράτη, πατέρα της ιατρικής.

Ένα ακόμη νησί που αξίζει να γνωρίσει κανείς και να εξερευνήσει είναι η Κάλυμνος, πλούσια σε ιστορία και πολλά αξιοθέατα.

Τα Δωδεκάνησα είναι εδώ και σας περιμένουν. Είναι έτοιμα να σας αγκαλιάσουν και να σας προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για διακοπές που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες.

Δωδεκάνησα

Εγγραφείτε για να βλέπετε τις τιμές των προσφορών τη στιγμή που θα εγγραφείτε!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.