• 0

Γνώρισε τα Δωδεκάνησα

Τα Δωδεκάνησα είναι ένα σύμπλεγμα νησιών με μοναδική ομορφιά και μεγάλη ιστορία τα οποία ερωτεύεται κάθε επισκέπτης. Πολλά από τα νησιά διατηρούν ακέραια τις παραδόσεις τους γι’ αυτό, ακόμη και σήμερα, συναντά κανείς στο δρόμο γυναίκες ντυμένες με τις τοπικές ενδυμασίες τους.

Από τα μεγαλύτερα και πιο πολυπρόσωπα συμπλέγματα νησιών στην Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα προσφέρουν στον ταξιδιώτη μια ξεχωριστή όψη του ελληνικού καλοκαιριού. Από την ατμοσφαιρική Χώρα της Πάτμου κι εκείνη της Αστυπάλαιας μέχρι τις ανερχόμενες νεοκλασικές πολιτείες της Σύμης, της Χάλκης και του Καστελόριζου και από τις αχανείς παραλίες και τους αρχαιολογικούς χώρους της Ρόδου και της Κω μέχρι τα παρθένα τοπία της Καρπάθου και της Νισύρου, ο κάθε ταξιδιώτης μπορεί να βρει τον τύπο διακοπών που του ταιριάζει.

patmos
patmos
patmos
patmos

Τα Δωδεκάνησα φημίζονται για τις απέραντες αμμώδεις παραλίες τους με τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας. Οι παραλίες των Δωδεκανήσων συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καθαρότερες και ομορφότερες της Ελλάδος όπου οι λουόμενοι μπορούν να ξαποστάσουν κάτω από τον καυτό ήλιο του Αιγαίου.

Αν και τα Δωδεκάνησα θεωρούνται ιδανικός προορισμός για κοσμοπολίτικες διακοπές, υπάρχουν περιοχές όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη.

Πολλά νησιά έχουν διατηρήσει την παραδοσιακή τους εμφάνιση προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για μια ενδιαφέρουσα φωτογράφιση.

Κατά την επίσκεψή σας στα νησιά της Δωδεκανήσου, εκτός από τις υπέροχες διακοπές, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε το μοναδικό σκηνικό της φύσης που συνδυάζει με επιτυχία την πλούσια και πολύχρωμη βλάστηση με το χαλαρωτικό γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

Κορυφαίοι προορισμοί

Πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων είναι η Ρόδος που προσφέρει στον επισκέπτη χαλάρωση και ηρεμία αλλά συγχρόνως μια έντονη κοσμοπολίτικη ζωή σε όσους το επιθυμούν.

Η νήσος Κώς είναι γνωστή όχι μόνο για τις φανταστικές αμμώδεις παραλίες της αλλά και ως πατρίδα του Ιπποκράτη, πατέρα της ιατρικής.

Ένα ακόμη νησί που αξίζει να γνωρίσει κανείς και να εξερευνήσει είναι η Κάλυμνος, πλούσια σε ιστορία και πολλά αξιοθέατα.

Τα Δωδεκάνησα είναι εδώ και σας περιμένουν. Είναι έτοιμα να σας αγκαλιάσουν και να σας προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για διακοπές που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες.


Σύνολο: 1 εκδρομή .    Εμφάνιση 1 - 1 Εμφάνιση όλων

Αναζήτηση για εκδρομή

Δεν είναι αυτό που ψάχνετε ? Δοκιμάστε ξανά την αναζήτηση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη δραστηριότητα για αυτήν την τοποθεσία, την ώρα και / ή την ημερομηνία που επιλέξατε.

  Σύνολο: Δεν βρέθηκε δραστηριότητα .    Εμφάνιση όλων

  Αναζήτηση για δραστηριότητα

  Δεν είναι αυτό που ψάχνετε ? Δοκιμάστε ξανά την αναζήτηση

  Loading Maps
  View
  Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
  My Location Fullscreen