• 0

Το Λαγονήσι είναι παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής. Ανήκει διοικητικά στη δημοτική κοινότητα Καλυβίων Θορικού, νότια της πόλης των Καλυβίων Θορικού, της οποίας αποτελεί επίνειο και συνοικία. Αποτελούσε τον αρχαίο δήμο Θοριέων.

lagonisi

Βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας και 35 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αρχαιολογικού χώρου του Σουνίου. Στο Λαγονήσι υπάρχει η ομώνυμη χερσόνησος, σε έκταση της οποίας υπάρχει μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Στην ευρύτερη περιοχή του Λαγονησίου υπάρχουν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, οργανωμένες και ελεύθερες παραλίες, χώροι εστίασης, μόνιμες και παραθεριστικές κατοικίες. Βασικός κόμβος της περιοχής είναι η Λεωφόρος Καλυβίων, ο οποίος είναι και ο βασικός εμπορικός δρόμος της περιοχής και συνδέει την παραλία με την κοινότητα Καλυβίων.

Η οργανωμένη Παραλία Λαγονήσι βρίσκεται σε μία χερσόνησο 300 χλμ τετραγωνικών στη νότια Αττική, και είναι ιδανικό για ένα Σαββατοκύριακο ή μια μέρα στη θάλασσα με την οικογένεια σας.

Βρίσκεται σε ένα γραφικό κόλπο με καθαρά νερά, όπου θα βρείτε ομπρέλες διασκορπισμένες στην παραλία, ξύλινους διαδρόμους και ακόμα και μια πισίνα μέσα στη θάλασσα!

Ο χώρος προσφέρει όλες τις ανέσεις για οικογένειες που ψάχνουν μια καθαρή και οργανωμένη παραλία, και διαθέτει ναυαγοσώστες και γιατρούς. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε θαλάσσια σπορ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά κάτω των 6 ετών.

lagonisi
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιήγηση για αυτήν την τοποθεσία, την ώρα και / ή την ημερομηνία που επιλέξατε.

  Σύνολο: Δεν βρέθηκε εκδρομή .    Εμφάνιση όλων

  Αναζήτηση για εκδρομή

  Δεν είναι αυτό που ψάχνετε ? Δοκιμάστε ξανά την αναζήτηση

  Δεν υπάρχει διαθέσιμη δραστηριότητα για αυτήν την τοποθεσία, την ώρα και / ή την ημερομηνία που επιλέξατε.

   Σύνολο: Δεν βρέθηκε δραστηριότητα .    Εμφάνιση όλων

   Αναζήτηση για δραστηριότητα

   Δεν είναι αυτό που ψάχνετε ? Δοκιμάστε ξανά την αναζήτηση

   Loading Maps
   View
   Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
   My Location Fullscreen